Heidi

De rode draad is altijd het contact met mensen geweest, een diep verlangen niet alleen vanuit mijn hoofd te leven, maar meer vanuit mijn hart.

Mijn naam is Heidi de Wit. Ik studeerde sociaal kunstzinnige therapie aan de Hogeschool in Leiden, heb in de ouderenzorg gewerkt, ben reisleidster geweest, en ben nu werkzaam als Kraamverzorgende.

Ik ben getrouwd en moeder van drie prachtige dochters die me dagelijks inspireren, uitdagen en spiegelen.

Naast de kraamzorg en mijn bruisende gezin ben ik met veel plezier verbonden aan de Opleiding voor Biodanza Utrecht, als tutor en sinds 2013 ook didactisch docent.

HeidiSpannend vond ik het, mijn eerste biodanza workshop; en het greep me meteen… De geweldige combinatie van dansen in vrijheid en zonder pasjes, de muziek, contact, plezier, voelen, energie, ontspanning… Het voelde als thuiskomen. Eindelijk een manier van bewegen die me helemaal in contact brengt met wie ik ben. Het brengt me vanuit mijn hoofd in mijn hart en lijf, van het (na)denken naar het voelen. En eigenlijk al heel snel voelde ik een diep verlangen naar meer weten over de achtergrond van dit prachtige systeem. En de wens dit te kunnen delen en dansen met anderen…

Aan de Rolando Toro school voor Biodanza Utrecht studeerde ik af en na ruim 5 jaar les te hebben gegeven in Utrecht start ik nu in WijkbijDuurstede. Het lesgeven maakt me blij, ontroert me en geeft me energie. Een aantal mensen die elkaar niet kennen komt samen en er gebeurt iets magisch; mensen worden wakker, voelen hun energie, laten zien wie ze zijn en komen in contact met elkaar en het plezier in en voor het leven!

Dat is wat Biodanza doet, het legt het accent op de vreugde van het leven en het gezonde deel van mensen en dat is iets dat wij en de wereld op dit moment heel goed kunnen gebruiken.

Ik nodig je van harte uit om biodanza te komen ervaren!